WordPress Multisite

FooEvents kan worden geïnstalleerd in een WordPress Multisite-omgeving of "netwerk". U kunt meer lezen over "Het creëren van een netwerk" hier: https://codex.wordpress.org/Create_A_Network In wezen zou elke gebruiker hebben hun eigen URL bijvoorbeeld http://your-website.com/username/ en hun eigen inloggegevens. De FooEvents plugin (s) worden geïnstalleerd op het hoofddomein alleen en dan alle gebruikers hebben toegang tot de functies

WordPress Multisite Read More "