1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Evenementen
  6. /

WordPress Multisite

FooEvents kan worden geïnstalleerd in een WordPress Multisite omgeving of "netwerk". Je kunt hier meer lezen over "Het creëren van een netwerk": https://codex.wordpress.org/Create_A_Network

In wezen zou elke gebruiker zijn eigen URL hebben, bijv. http://your-website.com/username/ en hun eigen inloggegevens. De FooEvents plugin (s) zal worden geïnstalleerd op het hoofddomein alleen en dan alle gebruikers hebben toegang tot de functies die de plugins bieden. Elke gebruiker zal alleen in staat zijn om te creëren en te zien hun eigen evenementen wanneer ingelogd in WordPress en de FooEvents Check-ins apps.