WordPress

Hoe beperk ik de toegang tot website-inhoud voor elk evenement?

We raden aan de ingebouwde WordPress-functie voor wachtwoordbeveiliging te gebruiken om de toegang tot berichten en pagina's te beperken. Als deze optie is ingeschakeld, wordt de inhoud van de pagina's vervangen door een tekstveld met een wachtwoord. Het juiste wachtwoord moet worden ingevoerd om de inhoud van de pagina weer te geven. Lees de helpdocumentatie voor pagina's met wachtwoordbeveiliging voor meer informatie.

Hoe beperk ik de toegang tot website-inhoud voor elk evenement? Read More "

Met wachtwoord beveiligde pagina's

Afhankelijk van de aard van je evenement, kan het nodig zijn om deelnemers toegang te geven tot exclusieve content op je website. De ingebouwde WordPress-functie voor wachtwoordbeveiliging maakt het vrij eenvoudig om de toegang tot berichten en pagina's te beperken met behulp van wachtwoorden. Wanneer deze optie is ingeschakeld, wordt de inhoud van de pagina vervangen door een tekstveld met een wachtwoord. De juiste

Met wachtwoord beveiligde pagina's Read More "

Sites met meerdere leveranciers

Hoewel FooEvents kan werken zoals vereist, afhankelijk van de multi-vendor oplossing, is het mogelijk dat je problemen ondervindt. Hoewel de producten voor evenementen hoogstwaarschijnlijk zullen werken in deze opstelling, kunnen we niet garanderen dat plugins van derden de tickets en aangepaste berichttypen voor deelnemers zullen ondersteunen in een multi-vendor omgeving. De FooEvents Check-ins apps zijn ook niet [...]

Sites met meerdere leveranciers Read More "

WordPress Multisite

FooEvents kan worden geïnstalleerd in een WordPress Multisite-omgeving of "netwerk". U kunt meer lezen over "Het creëren van een netwerk" hier: https://codex.wordpress.org/Create_A_Network In wezen zou elke gebruiker hebben hun eigen URL bijvoorbeeld http://your-website.com/username/ en hun eigen inloggegevens. De FooEvents plugin (s) worden geïnstalleerd op het hoofddomein alleen en dan alle gebruikers hebben toegang tot de functies

WordPress Multisite Read More "

Webhosting

Ga naar de sectie met minimumeisen voordat je een hostingdienst kiest FooEvents werkt probleemloos met de meeste webhostingproviders die WordPress en WooCommerce ondersteunen. We hebben een lijst samengesteld van populaire webhosts die we hebben getest met FooEvents om je extra gemoedsrust te geven.

Webhosting Read More "

Verbindingsproblemen

Problemen met het aansluiten van de FooEvents Check-ins apps op uw winkel? Veel voorkomende problemen: Is uw URL correct ingevoerd? Heb je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord? Heeft u de nieuwste plugin geïnstalleerd? Heeft de WordPress gebruiker de juiste machtigingen? Heeft u beveiligingsplugins geïnstalleerd? Gebruik je een CAPTCHA plugin? Is REST API

Verbindingsproblemen Read More "