iOS

Check-ins app (iOS)

2.4.11 (29 apr 2024) Een instelling toegevoegd om alle tickets van één bestelling voor hetzelfde evenement en/of boekingsslot in te checken Een kleine bug met betrekking tot het ophalen van gegevens op de achtergrond is verholpen, waardoor het automatisch inchecken niet kon worden voltooid 2.4.10 (3 apr 2024) Verbeteringen aan analytics Bibliotheken bijgewerkt naar de nieuwste versies 2.4.7 (20 jun 2023) De instelling voor

Check-ins app (iOS) Read More "

De app installeren

Download de 'FooEvents Check-ins' app van de Play Store (Android) of de App Store (iOS): http://www.fooevents.com/apps/ Voer de volgende gegevens in op het inlogscherm: URL - De URL van uw website (bijv. https://www.YOURWEBSITE.com) Gebruikersnaam & wachtwoord - De toegangsgegevens van een van uw WordPress-gebruikers (bijv. 'admin') Let op: Standaard is de toegang tot de FooEvents Check-ins app

De app installeren Read More "