verzenden

Tickets opnieuw versturen

Tickets worden in eerste instantie verzonden wanneer de orderstatus wordt gewijzigd in 'Voltooid' in WooCommerce. Je kunt op elk moment handmatig individuele tickets opnieuw versturen of een groep tickets in bulk versturen. Secties Tickets opnieuw versturen naar genodigden in bulk Individuele tickets opnieuw versturen Ticketbestellingen opnieuw versturen Tickets opnieuw versturen naar genodigden in bulk Inloggen in je WordPress Admin Area

Tickets opnieuw versturen Read More "

Ticket verzenden

Wanneer een klant een ticket koopt, wordt een WooCommerce order gegenereerd. Alle informatie die nodig is voor het ticket wordt opgeslagen in een aangepast veld dat is gekoppeld aan de bestelling. De opgeslagen gegevens worden geformatteerd als een JSON string. Wanneer de status van de bestelling wordt gewijzigd in 'Voltooid' met behulp van de JSON-string, zal FooEvents maken [...]

Ticket verzenden Read More "

Waarom worden mijn tickets niet ontvangen?

Omdat FooEvents tickets voor evenementen verstuurt vanaf jouw webserver, zijn er een aantal mogelijke redenen waarom mensen hun tickets niet ontvangen. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen: Controleer of je bestellingen (WooCommerce > Bestellingen) zijn gemarkeerd als "Voltooid", wat de standaard bestelstatus is die FooEvents gebruikt voor het genereren en verzenden van tickets. Er

Waarom worden mijn tickets niet ontvangen? Read More "