terugbetaling

Bestellingen

De typische workflow van het verwerken van een bestelling via FooEvents POS is als volgt: Bestellingen worden gemaakt wanneer een winkelwagen wordt verwerkt bij het afrekenen vanuit de FooEvents POS app Het product, winkelwagen en klant informatie wordt verpakt en verzonden naar uw WooCommerce winkel waar een nieuwe bestelling wordt gegenereerd en ingesteld op 'voltooien' WooCommerce zal [...]

Bestellingen Read More "

Integreert FooEvents POS met betalingsdienstaanbieders?

Ja, FooEvents POS integreert rechtstreeks met Stripe en Square. U kunt ook handmatig invoeren van een klant kaartgegevens (handmatige kaartinvoer), die perfect is voor het nemen van bestellingen via de telefoon of als de hardware niet beschikbaar is in uw land. Als u geen gebruik van Square of Stripe, kunnen kaartbetalingen handmatig worden verwerkt met behulp van een

Integreert FooEvents POS met betalingsdienstaanbieders? Read More "

Stripe betalingsintegratie

FooEvents POS integreert rechtstreeks met Stripe Terminal BBPOS WisePOS ™ E en Verifone P400 smart readers en ondersteunt handmatige invoer van de kaart om in-persoon kaart betalingen vast te leggen. Secties Vereisten Setup Stripe Reader Locaties Stripe API Keys Plugin-instellingen Stripe Reader Registratie en Koppeling Verwerken van betalingen Verwerken van betalingen handmatig vergoeden van een bestelling Vereisten Het volgende is vereist voor

Stripe betalingsintegratie Read More "

Square betalingsintegratie

FooEvents POS integreert rechtstreeks met Square Terminal apparaten en ondersteunt handmatige kaartinvoer voor het vastleggen van in-persoonskaart betalingen. Secties Vereisten Setup Nieuwe Square Applicatie Square Sandbox Square Terminal Integratie Plugin Instellingen Koppelen van een Square Terminal Unpairing een Square Terminal Verwerking van betalingen bij de kassa Met behulp van Square Terminal Handmatige kaartverwerking bij de kassa Een bestelling terugbetalen

Square betalingsintegratie Read More "

Decimale hoeveelheden

Hiermee kun je producten verkopen die gebruikmaken van decimale hoeveelheden/maateenheden voor items die worden verkocht per gewicht, lengte enz. Dit is perfect voor winkels die alle of sommige van hun producten verkopen met decimale hoeveelheden, omdat deze functionaliteit kan werken naast items met hele hoeveelheden die per product kunnen worden overschreven.

Decimale hoeveelheden Read More "

Tickets verwijderen

Als je een ticket bewerkt, kun je het ticket verwijderen met de Verplaats naar prullenbak-optie in de publicatie-instellingen. Je kunt ook tickets in bulk verwijderen door deze stappen te volgen: Ga naar FooEvents > Tickets in het hoofdmenu Selecteer alle tickets die je wilt verwijderen Klik op Bulkacties > Verplaats naar prullenbak > Toepassen Als je last hebt van

Tickets verwijderen Read More "

Terugbetalingen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop van FooEvents en dat het goed aansluit bij je behoeften. Als zodanig zijn we stevig achter onze producten en bieden een No Quibble Geld Terug Garantie als u een terugbetaling binnen 7 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum (met uitzondering van verlengingen), zodat u kunt kopen een

Terugbetalingen Read More "

Zijn tickets nog geldig als de bestelling is geannuleerd of verwijderd?

Het verwijderen van een bestelling niet automatisch verwijderen en deactiveren van de tickets die zijn gemaakt voor de klant. Dit betekent dat zelfs als de bestelling werd terugbetaald of verwijderd, de klant nog steeds in staat zal zijn om het ticket te gebruiken, dat wil zeggen bij het scannen van het ticket barcode met behulp van de FooEvents Check-ins app het ticket nog steeds zal verschijnen.

Zijn tickets nog geldig als de bestelling is geannuleerd of verwijderd? Read More "