1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Verkooppunt (POS)
  6. /

Decimale hoeveelheden

FooEvents POS Hiermee kun je producten verkopen die gebruikmaken van decimale hoeveelheden/maateenheden voor items die worden verkocht per gewicht, lengte enz. Dit is perfect voor winkels die alle of sommige van hun producten verkopen met decimale hoeveelheden, omdat deze functionaliteit kan werken naast items met hele hoeveelheden die per product kunnen worden overschreven.

Houd er rekening mee dat het inschakelen van deze instelling zal decimale velden toe te voegen aan al uw producten in de FooEvents POS app en uw online winkel. Wij raden het testen van deze functionaliteit eerst op een staging site en het gebruik ervan op eigen risico!

Secties #

Decimale hoeveelheden gebruiken

U kunt deze functie inschakelen op de Producten tabblad in de FooEvents POS plugin-instellingen.

afbeelding1

Standaardwaarden

U kunt de standaard minimale bestelhoeveelheid, stapwaarde en eenheid op de WooCommerce Instellingen productinventaris pagina. Aanvaardbare waarden kunnen elk decimaal getal zijn, zoals 1, 0,5, 0,01 enz. Deze waarden worden gebruikt door alle producten in je winkel, tenzij je unieke waarden per product opgeeft. Standaard wordt de minimale winkelwagenhoeveelheid is 1 Dit is het minimumbedrag dat kan worden toegevoegd aan de winkelwagen voor producten. De standaardwaarde voor winkelwagen hoeveelheid stap bedrag is ook 1 Dit is de standaardhoeveelheid waarmee de hoeveelheid van een product kan worden verhoogd of verlaagd in de winkelwagen. Er is geen standaardwaarde voor de Eenheid winkelwagen die desgewenst leeg kan blijven.

afbeelding7 1

Unieke productwaarden

U kunt unieke decimale karthoeveelheden per product. Als er geen waarden worden ingevoerd, worden de hierboven beschreven standaardwaarden gebruikt, met uitzondering van Eenheid winkelwagenwaar als je specifiek een lege waarde voor een eenheid voor de hoeveelheid in de winkelwagen van het productblijft leeg en niet gebruiken de waarde die is ingevoerd voor de standaard eenheid voor winkelwagenhoeveelheid.

afbeelding13

Productweergave op website

Zodra u de decimale karthoeveelheden voor uw product, zult u zien dat het hoeveelheidsveld standaard de waarde heeft die is ingevoerd voor de minimale bestelhoeveelheid op uw website.

afbeelding25

De waarde van de hoeveelheid kan worden verhoogd met de hoeveelheid die is opgegeven in de winkelwagen hoeveelheid stap.

afbeelding23

Als u deze hoeveelheid aan het winkelwagentje toevoegt, wordt de decimale waarde en Eenheid winkelwagen.

Decimale hoeveelheden in FooEvents POS

Nadat u wijzigingen hebt aangebracht in een van de bovenstaande decimale hoeveelheidswaarden, of dit nu de standaardwaarden zijn of de waarden die per product zijn ingevoerd, wordt u aangeraden om de gegevens van je winkel opnieuw synchroniseren in de FooEvents POS app door lokaal opgeslagen gegevens te wissen uit de Instellingen scherm. Producten Winkelwagen Wanneer u op een product in de productlijst klikt of de streepjescode scant van een product dat gebruikmaakt van decimale hoeveelhedende minimale bestelhoeveelheid voor dat product wordt automatisch toegevoegd aan de winkelwagen in FooEvents POS.

Als het product eenmaal in het winkelwagentje zit, wordt bij elke volgende klik op het product in de productlijst of bij het scannen van de streepjescode de product winkelwagen hoeveelheid met het bedrag dat was opgegeven voor de product winkelwagen hoeveelheid stap waarde. Als u op de pijltjes voor verhogen of verlagen klikt, wordt de hoeveelheid van de winkelwagen verhoogd of verlaagd met de opgegeven hoeveelheid. winkelwagen hoeveelheid stap bedrag. U kunt ook rechtstreeks op het aantal klikken om handmatig de hoeveelheid van het product in te voeren. Als de winkelwagenhoeveelheid lager is dan de waarde die is opgegeven voor de minimale winkelwagenhoeveelheid van het product, wordt het uit de winkelwagen verwijderd.

Bestellingen terugbetalen

Als je een voltooide bestelling hebt met producten die decimale hoeveelheden gebruiken, kun je deze producten terugbetalen en opnieuw in voorraad nemen volgens het normale terugbetalingsproces, zij het met decimale hoeveelheden om terug te betalen en opnieuw in voorraad te nemen. Nadat u wijzigingen hebt aangebracht in een van de bovenstaande decimale hoeveelheidswaarden, of dit nu de standaardwaarden zijn of de waarden die per product zijn ingevoerd, wordt u aangeraden om de gegevens van je winkel opnieuw synchroniseren in de FooEvents POS app door lokaal opgeslagen gegevens te wissen uit de Instellingen scherm.