fout

Waarom wordt mijn kalender niet correct weergegeven als ik een shortcode gebruik?

Je kalender kan onjuist worden weergegeven, of code uitvoeren in plaats van de kalender weer te geven, als je ook een Google Map weergeeft op je productpagina. De JavaScript die is toegevoegd door Google Maps kan conflicten veroorzaken met andere JavaScript-code, waaronder de FooEvents-kalender. Om dit probleem op te lossen, moet je de Google

Waarom wordt mijn kalender niet correct weergegeven als ik een shortcode gebruik? Read More "

Barcodes

Barcodes zijn in wezen visuele weergaven van cijfers en letters. FooEvents POS kan de meeste barcodeformaten scannen met een compatibele Bluetooth-barcodescanner. Het zal een product identificeren met een overeenkomend product ID of SKU als het bestaat in de database van je winkel. Secties Barcodes maken Barcodes scannen Fouten bij het scannen van barcodes maken Uw barcode

Barcodes Read More "

Waarom krijg ik een foutmelding als ik de FooEvents plugin probeer te activeren?

Het kan zijn dat u een foutmelding krijgt omdat de FooEvents plugin gedeeltelijk is geüpload of meer dan een keer geüpload naar uw server die een map naamgeving of machtigingen probleem veroorzaakt. Blader naar "Plugins" in je WordPress Admin Area en verwijder alle versies van de FooEvents plugin volledig (niet gewoon deactiveren). Dan uploaden en

Waarom krijg ik een foutmelding als ik de FooEvents plugin probeer te activeren? Read More "

Ticket verzenden

Wanneer een klant een ticket koopt, wordt een WooCommerce order gegenereerd. Alle informatie die nodig is voor het ticket wordt opgeslagen in een aangepast veld dat is gekoppeld aan de bestelling. De opgeslagen gegevens worden geformatteerd als een JSON string. Wanneer de status van de bestelling wordt gewijzigd in 'Voltooid' met behulp van de JSON-string, zal FooEvents maken [...]

Ticket verzenden Read More "

Wat kan ik doen als mijn site een time-out heeft wanneer er veel tickets tegelijk worden gekocht?

Als je website uitvalt of bevriest op de afrekenpagina wanneer een groot aantal tickets worden gekocht in een enkele bestelling, dan is het mogelijk dat de webserver waarop je WordPress website is geïnstalleerd niet genoeg geheugen beschikbaar heeft. We raden je aan contact op te nemen met je webhost/serviceprovider en hen te vragen om

Wat kan ik doen als mijn site een time-out heeft wanneer er veel tickets tegelijk worden gekocht? Read More "

Waarom krijg ik de volgende foutmelding "Het pakket kon niet worden geïnstalleerd. Er zijn geen geldige plugins gevonden."?

Als je het volledige FooEvents-pakket probeert te uploaden, in plaats van de FooEvents-plugins afzonderlijk te uploaden, kun je een foutmelding krijgen met de tekst: "Het pakket kon niet worden geïnstalleerd. Er zijn geen geldige plugins gevonden." De oplossing is om eerst het FooEvents ZIP-bestand te downloaden en uit te pakken voordat je de plugin(s) uploadt naar je website. Je

Waarom krijg ik de volgende foutmelding "Het pakket kon niet worden geïnstalleerd. Er zijn geen geldige plugins gevonden."? Read More "