1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Problemen oplossen
  6. /

Waarom krijg ik de volgende foutmelding "Het pakket kon niet worden geïnstalleerd. Er zijn geen geldige plugins gevonden."?

Als je probeert om het volledige FooEvents-pakket te uploaden, in plaats van de FooEvents-plugins afzonderlijk te uploaden, kun je een foutmelding krijgen die zegt: "Het pakket kon niet worden geïnstalleerd. Er zijn geen geldige plugins gevonden."

" De oplossing is om eerst het FooEvents ZIP-bestand te downloaden en uit te pakken voordat je de plugin(s) uploadt naar je website. Je vindt de relevante documentatie en de FooEvents plugin/s in het uitgepakte ZIP bestand.