1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. FooEvents POS
  6. /

Waarom lijken productafbeeldingen een lage resolutie te hebben?

Bij het ophalen van productafbeeldingen laadt FooEvents POS de Grootte miniatuurafbeelding zoals ingesteld in de WordPress Media-instellingen. Als er duizenden producten in uw winkel en de thumbnail afbeeldingsgrootte is ofwel ingesteld te groot (> 300px) of ingesteld op '0x0', die de originele afbeelding grootte gebruikt, is het mogelijk dat FooEvents POS kan langzaam lopen bij het scrollen door producten en, afhankelijk van het apparaat, kan opraken van de lokale opslag-of cache-geheugen bij het proberen om alle grote thumbnails te downloaden. Als u vindt dat de miniatuurafbeeldingen van producten een te lage resolutie hebben, kunt u ook de grootte van de miniatuurafbeeldingen vergroten. Als u wilt weten hoe u de miniatuurafbeelding kunt verkleinen of vergroten en hoe u het formaat van alle eerder geüploade miniatuurafbeeldingen met terugwerkende kracht kunt wijzigen, klikt u op volg deze gids.