1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. FooEvents POS
  6. /

Waarom doet de FooEvents POS app geen cache opslaan van gegevens of onthoud mijn instellingen?

De FooEvents POS app maakt gebruik van de browser lokale opslag om de gegevens van uw winkel en alle instellingen die u hebt gewijzigd in de cache op te slaan. Webbrowsers hebben grenzen voor de hoeveelheid gegevens die kunnen worden opgeslagen in een lokale opslag object. Als uw winkel heeft duizenden producten en / of variaties elk met lange productnamen en lange afbeelding URL's, kan deze limiet worden bereikt en het zou niet lukken om uw winkel gegevens in de lokale opslag van de webbrowser te cachen.

Bij het schrijven van deze FAQ is er geen manier om deze limiet te verhogen in Chrome of Safari. U kunt deze limiet echter wel verhogen in Firefox door "about:config" in de adresbalk in te voeren. Je krijgt een waarschuwing te zien over het wijzigen van geavanceerde configuratievoorkeuren. Nadat je op de knop Doorgaan hebt geklikt, zoek je naar de configuratiesleutel "dom.storage.default_quota" en wijzig je de waarde van de standaard 5120 KB (5 MB) in iets groters, bijvoorbeeld 10240 KB (10 MB).

Je winkelgegevens en instellingen zouden nu normaal in de cache moeten kunnen worden opgeslagen.