1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Problemen oplossen
  6. /

Waarom werken mijn automatische plugin-updates niet?

Dit zijn de meest voorkomende redenen waarom automatische plugin updates niet werken:

1. U hebt uw FooEvents licentiesleutel of Envato koopcode in de FooEvents plugin instellingen die nodig zijn voor automatische plugin updates
  2. Een oude of ontbrekende FooEvents licentie sleutel is opgeslagen in WordPress
  3. Jouw FooEvents licentie is verlopen

1. Licentiesleutels en automatische updates

Lees dit artikel waarin het volgende wordt uitgelegd hoe maak je een FooEvents licentiesleutel aan en hoe stel je automatische plugin updates in

2. WordPress plugin cache

WordPress cached de plugins pagina voor maximaal 24 uur. Als je onlangs een nieuwe FooEvents licentiesleutel hebt ingevoerd, kun je een bericht zien met de tekst "Automatische update is niet beschikbaar voor deze plugin" onder de FooEvents plugins. In dit geval moet je minstens een dag wachten na het opslaan van de nieuwe sleutel voordat je opnieuw controleert of de automatische plugin-updates werken. Als je dringend je FooEvents plugins moet updaten, kun je dat handmatig doen door de nieuwste plugins te downloaden van je FooEvents Account onder het tabblad 'Downloads' en upload ze naar je website via FTP.

3. Verlopen licenties

Alleen accounts met een geldige FooEvents licentie komen in aanmerking voor automatische updates. Licenties verlopen 12 maanden na aankoopdatum.

Als u de FooEvents voor WooCommerce plugin gekocht op Envato / CodeCanyon, dan kunt u nog steeds downloaden en handmatig bijwerken van de plugin van uw Envato profiel, maar als je wilt automatische updates en technische ondersteuning te ontvangen moet u uw licentie te vernieuwen op Envato / CodeCanyon of een nieuwe licentie te kopen op FooEvents.com