1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Problemen oplossen
  6. /

Waarom staan de stoelnummers van de deelnemers niet op de tickets?

De reden dat dit gebeurt is omdat je waarschijnlijk een oudere versie van het FooEvents ticket thema hebt geïnstalleerd.

Volg de onderstaande stappen om je ticket themabestanden bij te werken en dit probleem op te lossen:

NB: Als je eerder aanpassingen hebt gemaakt in je ticket themabestanden, zal het volgende proces deze aanpassingen overschrijven. In dit geval moet je de code met betrekking tot $ticket['fooevents_seating_options'] kopiëren naar je aangepaste ticket themabestanden.

1. Inloggen op uw FooEvents Account
  2. Download de meest recente versie van het ticket-thema van de 'Downloads tab
  3. Maak verbinding met je website via FTP
  4. Blader naar de volgende map: 'wp-content/uploads/fooevents/themes'.
  5. Maak een back-up van de themamap die zich op je server in de themamap bevindt
  6. Unzip het nieuwe ticket themabestand zodra het is gedownload op je computer
  7. Upload de nieuwe ticket themamap naar je webserver (zorg ervoor dat je de bestaande map vervangt)