1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Installatie en installatie
  6. /

Kan ik FooEvents installeren op een staging site voordat ik het verplaats naar een live productie omgeving?

Ja, je mag FooEvents instellen op een subdomein of testen op een staging-omgeving, zolang het maar wordt gebruikt op één live productiesite tegelijk in het geval van een licentie voor één domein.

Als je klaar bent om live te gaan, hoef je alleen maar de Website URL die is gekoppeld aan je licentie in je FooEvents Account (onder 'Licentiesleutel') en kopieer en plak uw bestaande sleutel in de FooEvents Licentiesleutel veld in het FooEvents plugin instellingen op uw live productiesite.

In deze help doc wordt uitgelegd hoe je een FooEvents licentiesleutel aanmaakt en hoe je automatische plugin updates instelt: https://help.fooevents.com/docs/frequently-asked-questions/installation-setup/how-do-i-create-a-license-key-and-setup-automatic-plugin-updates/