1. Veelgestelde vragen...
  2. Evenementen
  3. Hoe voorkom ik ongeautoriseerde toegang tot mijn virtuele evenement?

Hoe voorkom ik ongeautoriseerde toegang tot mijn virtuele evenement?

Het Zoom-team is voortdurend bezig met het verbeteren van de beveiliging om hun platform veilig te houden en te voorkomen dat onbevoegden deelnemen aan vergaderingen en webinars. Dit is relevant voor de FooEvents Zoom vergaderingen en webinars Integratie als organisatoren van evenementen zou zich terecht zorgen moeten maken over hoe ze onbevoegde toegang tot hun virtuele evenementen kunnen voorkomen en hoe ze kunnen voorkomen dat mensen ticketgegevens en wachtwoorden met anderen delen.

Met Zoom kun je maar op één computer, tablet en telefoon tegelijk ingelogd zijn. Als een gebruiker zich aanmeldt op een extra apparaat terwijl hij is aangemeld op een ander apparaat van hetzelfde type, wordt hij automatisch uitgelogd op het eerste apparaat. Dit vermindert het risico dat iemand zijn Zoom-account deelt met anderen en het gebruikt om toegang te krijgen tot je virtuele evenement.

Hier zijn een paar andere manieren waarop je kunt voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot je virtuele evenement, zelfs als ze een legitieme Zoom-link hebben die mogelijk is gedeeld door een FooEvents-ticketkoper:

Als je virtuele evenement is ingesteld als een Zoom vergaderingkun je meer controle krijgen over wie er aan je virtuele evenement deelneemt door de Zoom wachtkamer functie waarmee beheerders of hosts deelnemers één voor één kunnen toelaten voordat ze mogen deelnemen aan je vergadering of webinar of alle deelnemers in de wachtruimte kunnen houden en ze allemaal tegelijk kunnen toelaten. Je kunt de deelnemers in de wachtruimte handmatig controleren aan de hand van een lijst of gebruik maken van de FooEvents Snel inchecken plugin of de gratis FooEvents Inchecken apps om ze snel in te checken zoals je normaal zou doen bij een fysiek evenement. Zodra al je deelnemers zijn ingeschreven, kun je de vergadering sluiten zodat er geen nieuwe deelnemers worden toegelaten, waardoor het risico op ongeautoriseerde toegang wordt verkleind.

Als je virtuele evenement is ingesteld als een Zoom webinarmaak dan liever gebruik van de webinar oefensessie functionaliteit die het webinar-equivalent is van de wachtkamer. Je kunt ook het registratieproces voor webinars aanpassen, zoals het goedkeuren van deelnemers, het inschakelen van e-mailmeldingen voor registraties en het toevoegen van registratievragen. Hier vind je meer informatie over de verschillende aanpassingsopties voor webinars: https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/202835649-Webinar-Registration-Customization

Tags , , , , , , ,