1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Evenementen
  6. /

Hoe kunnen bezoekers mijn evenementinformatie aan hun kalender toevoegen?

Er zijn twee verschillende manieren waarop deelnemers je evenementinformatie kunnen toevoegen aan hun agenda-clients, zoals Google Calendar:

1. Schakel de ICS-kalenderbestand bijvoegen bij de ticket-e-mail? instelling in het product Instellingen ticket voor het evenement. Hiermee voeg je een ICS-bestand toe aan de e-mail met het ticket, zodat de evenementgegevens automatisch in de agenda van de bezoeker of ticketkoper verschijnen.
  2. Schakel de 'Toevoegen aan kalender' op ticket weergeven? optie in uw product Instellingen ticket. Deze functionaliteit genereert een ICS-bestand wanneer een bezoeker of ticketkoper op de "Toevoegen aan kalender". knop in hun ticket e-mail en het opgeslagen ICS-bestand kan dan worden toegevoegd aan hun favoriete agenda-client.

Het ICS-bestand bevat basisgebeurtenisinformatie zoals de naam, beschrijving, datum en tijd van de gebeurtenis. Houd er rekening mee dat de invoer niet worden automatisch bijgewerkt in de agenda van de deelnemer als de informatie over het evenement verandert, dus vergeet niet om relevante wijzigingen aan het evenement door te geven aan je deelnemers.

We raden ook aan om de "Herinneringswaarschuwingen "Toevoegen aan agenda in uw product Instellingen ticket als je wilt dat deelnemers op specifieke intervallen voor aanvang van het evenement via hun agenda-client worden gewaarschuwd.