1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Evenementen
  6. /

Hoe wijzig ik het tabblad 'Gebeurtenisdetails'?

Het tabblad 'Gebeurtenisdetails' op de productpagina kan op een upgradeveilige manier worden aangepast door de FooEvents sjabloonbestanden te overschrijven.

Kopieer het sjabloon eventtab.php naar de volgende locatie:

wp-content/plugins/fooevents/templates/eventtab.php

Upload het bestand naar de volgende locatie in je themamap:

wp-content/themes/YOUR_THEME_NAME/fooevents/templates/event-tab.php

Waarschuwing: Bewerk deze bestanden niet binnen de FooEvents plugin zelf, omdat ze worden overschreven tijdens het upgrade proces en alle aanpassingen verloren zullen gaan.

Meer informatie over het aanpassen van Fooevents en WooCommerce-sjablonen hier.