1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Evenementen
  6. /

Product- en winkelpagina's

FooEvents maakt gebruik van de WooCommerce winkel- en productpagina's om evenementen weer te geven. Het voordeel hiervan is dat je gebruik kunt maken van elk WordPress-thema dat ondersteuning biedt voor WooCommerce-sjablonen, zodat je evenementen er meteen goed uitzien.

Wanneer een product/evenement wordt gepubliceerd, Er wordt een dynamische pagina gemaakt op de voorkant van je website waarop de relevante productinformatie en informatie over het evenement wordt weergegeven. Klanten kunnen het meegeleverde formulier gebruiken om tickets aan hun winkelwagentje toe te voegen en het afrekenproces te starten. Evenementinformatie en een Google-kaart worden weergegeven in WooCommerce-tabbladen.

Sjablonen #

De productpagina sjablonen kunnen worden aangepast op een upgrade-veilige manier door het overschrijven van de WooCommerce sjablonen. Je kunt meer te weten komen over hoe dit te doen hier.

FooEvents gebruikt twee eigen sjablonen die je kunt vinden op de volgende locatie:

wp-content/plugins/fooevents/templates/event-tab-map.php
wp-content/plugins/fooevents/templates/event-tab.php

Deze kunnen worden overschreven door ze naar de volgende locatie in je themamap te kopiëren:

wp-content/themes/YOUR_THEME_NAME/fooevents/templates/event-tab.php
wp-content/themes/YOUR_THEME_NAME/fooevents/templates/event-tab-map.php

Waarschuwing: Bewerk deze bestanden niet binnen de FooEvents plugin zelf, omdat ze worden overschreven tijdens het upgrade proces en alle aanpassingen verloren zullen gaan.

In winkelwagen #

U kunt de standaardtekst van de knop "Toevoegen aan winkelwagentje" wijzigen via de knop FooEvents Globale instellingen.

Als alternatief kun je de WooCommerce add-to-cart URL gebruiken. Dit is handig wanneer je je eigen Boek nu links op aangepaste pagina's (zie demonstratievoorbeeld).

Eén eenvoudig product aan winkelwagen toevoegen

http://yourdomain.com/?add-to-cart=124

Een eenvoudig product toevoegen aan winkelwagentje met hoeveelheid = 2

http://yourdomain.com/?add-to-cart=124&quantity=2

Eén eenvoudig product aan winkelwagen toevoegen & daarna doorsturen naar winkelwagen

http://yourdomain.com/cart/?add-to-cart=124

Voeg een eenvoudig product toe aan uw winkelwagen en leid daarna door naar de kassa

http://yourdomain.com/checkout/?add-to-cart=124

Voeg een eenvoudig product toe aan uw winkelwagen en verwijs daarna door naar een willekeurige pagina

http://yourdomain.com/your_custom_page/?add-to-cart=124