1. Onderwerpen
  2. Check-ins app
  3. Alle tickets voor dezelfde bestelling inchecken

Alle tickets voor dezelfde bestelling inchecken

Als een klant meerdere tickets namens een groep, genereert FooEvents een individueel ticket voor elke deelnemer. Standaard, bij gebruik van de FooEvents Check-ins app om tickets in te checken, wordt elk ticket afzonderlijk ingecheckt. Dit kan omslachtig zijn en vooral problematisch wanneer een enkele koper tickets koopt en beheert voor veel bezoekers, zoals reisleiders of familiegroepen. In deze scenario's wil je misschien een hele groep tickets samen inchecken in plaats van elk ticket apart te scannen.

Om dit aan te pakken biedt FooEvents een "Alle tickets voor dezelfde bestelling inchecken" instelling in de FooEvents Check-ins app. Wanneer deze instelling is ingeschakeld, kunnen alle relevante tickets die zijn aangemaakt vanuit dezelfde WooCommerce bestelling tegelijkertijd worden ingecheckt. Deze instelling is alleen van toepassing op tickets uit dezelfde bestelling die voor hetzelfde evenement zijn. Als de tickets voor een boeking zijn, worden alleen tickets voor hetzelfde boekingsslot ingecheckt. Dit betekent dat uw klanten nog steeds tickets kunnen kopen voor meerdere evenementen en boekingsslots binnen dezelfde bestelling, zonder dat tickets voor andere evenementen of boekingsslots ten onrechte worden ingecheckt. Volg deze stappen om deze instelling in te schakelen:

Volg deze stappen om deze instelling in te schakelen:

• Aanmelden bij de FooEvents Check-ins app
  • Tik op de Pictogram Instellingen (rechtsboven in het scherm)
  • inschakelen Alle tickets voor dezelfde bestelling inchecken