1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Installatie
  6. /

WordPress installeren

Wat is WordPress? #

WordPress is open source software die je kunt gebruiken om een prachtige website, blog of app te maken. WordPress is een vertrouwde oplossing en voedt 28% van 's werelds websites, van hobby blogs tot de grootste nieuwssites online. Breid WordPress uit met meer dan 45.000 plugins om je website aan je behoeften te laten voldoen. Voeg een online winkel, galerijen, mailinglijsten, forums, analytics, en veel meer.

Moet ik WordPress gebruiken? #

Ja! FooEvents is een WordPress extensie en voegt event en ticketing functionaliteit aan WordPress.

WordPress Installatie-instructies #

Als je nog geen werkende WordPress installatie hebt, moet je eerst WordPress installeren op je webserver: https://codex.wordpress.org/Installing_WordPress

Wat heb ik nog meer nodig? #

U moet ook WooCommerce installeren dat is een e-commerce systeem ontworpen voor WordPress. Je kunt er meer over te weten komen hier.