1. Onderwerpen
  2. Check-ins app
  3. Tickets scannen met de app

Tickets scannen met de app

De FooEvents Check-ins app gebruikt de ingebouwde camera van het mobiele apparaat en de bibliotheken van het besturingssysteem om barcodes van tickets te scannen. De nauwkeurigheid en snelheid van het scannen is sterk afhankelijk van de kwaliteit en mogelijkheden van het apparaat, niet van de app. Over het algemeen hebben we gemerkt dat smartphones uit het hogere segment, met name de nieuwste iPhone, het beste presteren omdat deze meestal worden geleverd met de nieuwste cameratechnologie en de snelste processor op de markt.

U kunt ook een handheld Bluetooth barcodescanner aansluiten op de FooEvents Check-ins app voor de beste nauwkeurigheid en scansnelheid. We raden je aan dit te doen als je problemen hebt met het scannen van barcodes met de ingebouwde camera van je mobiele apparaat of als je barcodes gaat scannen in een omgeving met weinig licht.

Lees de Tickets scannen doc voor meer gedetailleerde instructies