1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Installatie
  6. /

Minimumvereisten

FooEvents voegt in wezen evenement- en ticketfunctionaliteit toe aan WooCommerceDit is een e-commerce systeem dat draait op WordPress. Om FooEvents goed te laten functioneren, heb je een hostingomgeving nodig die zowel WordPress als WooCommerce aankan. Zorg ervoor dat uw hosting omgeving voldoet aan de minimale WordPress en WooCommerce eisen.

WordPress Vereisten:
https://www.wordpress.org/about/requirements/

WooCommerce Serveraanbevelingen:
https://docs.woocommerce.com/document/server-requirements/

Normaal gesproken zijn de volgende opties standaard ingeschakeld op de meeste servers, maar als je problemen ondervindt, controleer dan eerst of de volgende opties zijn ingeschakeld op je server:

• GD grafische bibliotheek (ondersteuning voor PNG en JPEG ingeschakeld)
  • toestaan_url_open
  • mbstring

PHP/JS bibliotheken gebruikt door FooEvents: