1. Onderwerpen
  2. Tickets
  3. Vervaldatum ticket

Vervaldatum ticket

Tickets kunnen zo worden ingesteld dat ze automatisch verlopen op een vaste datum of nadat een bepaalde tijd is verstreken sinds het ticket werd gekocht, wat handig is voor veel verschillende scenario's.

1. Ga naar Producten > Product toevoegen/bewerken in het hoofdmenu
  2. Ga naar de Productgegevens tabbladen en selecteer 'Evenement Vervaldatum'
  3. Onder de Vervaldatum ticket instellingen, selecteert u de Type vervaldatum
    1. De Vaste datum optie kun je de exacte tijd instellen waarop een ticket moet verlopen:Schermopname 2020 10 02 om 8.46.51 AM 1
    2. De Verstreken tijd Met de optie verloopt het ticket zodra de opgegeven hoeveelheid tijd is verstreken sinds het ticket werd gekocht:Schermafbeelding 2020 10 02 om 8.47.14 AM
Tags , ,