1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Evenementen
  6. /

Gebeurtenissen ordenen op datum

FooEvents voegt de mogelijkheid om uw evenementen te sorteren op WooCommerce product / evenement pagina's door de evenementdatum (d.w.z. nieuw naar oud of van oud naar nieuw). De sorteervolgorde-opties worden toegevoegd aan de WooCommerce "Sorteren op" vervolgkeuzelijstfilter die bovenaan de product-/evenementpagina staat.

fooevents sorteren dropdown e1581605448606

De opties voor het sorteren van gebeurtenissen inschakelen #

fooevents sorteerinstelling

1. Navigeer naar FooEvents > Instellingen in het hoofdmenu van uw WordPress beheerdersgebied
  2. Selecteer de Algemeen tabblad en vink de Sorteeropties voor gebeurtenissen inschakelen instelling
  3. Klik op Wijzigingen opslaan

De opties om evenementen te bestellen van van oud naar nieuw en van nieuw naar oud wordt toegevoegd aan de WooCommerce "Sorteren op" vervolgkeuzelijstfilter.

De standaard sorteervolgorde instellen #

U kunt de standaardsorteervolgorde wijzigen met de optie WordPress Thema Aanpassingen.

1. Navigeer naar Uiterlijk > Pas aan in de linkerzijbalk van uw WordPress beheerdersgebied
  2. Klik op WooCommerce > Productcatalogus in de WordPress Thema Aanpassingen menu
  3. Selecteer de relevante sorteervolgorde in de Standaard sorteren van producten vervolgkeuzelijst
  4. Klik op Publiceerfooevents sorteren