1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Codeknipsels
  6. /

FooEvents Boekingen Tijdstempel Updater

Tickets die zijn aangemaakt na de FooEvents Boekingen plugin werd bijgewerkt tot versie 1.4.0 een aangepast veld genaamd 'WooCommerceEventsBookingDateTimestamp'. Alleen tickets die dit aangepaste veld bevatten kunnen worden gefilterd tot op datumniveau met behulp van het FooEvents Boekingen managementscherm (Ga naar FooEvents > Boekingen).

Screenshot 2022 08 25 om 13.23.08

Om tickets uit het verleden te filteren op boekingsdatum, moet je een script uitvoeren dat de relevante aangepaste velden toevoegt aan alle tickets die werden gegenereerd voordat de aangepaste meta werd geïmplementeerd. Om het makkelijker voor je te maken om dit te doen, hebben we een eenvoudige plugin gemaakt waarmee je de updates in kleine batches kunt uitvoeren. Als je verder wilt gaan en het tijdstempelveld wilt toevoegen aan eerdere tickets, volg dan deze stappen:

1. NB: We raden u ten zeerste aan eerst een back-up te maken van uw huidige websitebestanden en database voordat u verder gaat en indien mogelijk gebruik te maken van een staging site.
  2. Downloaden FooEvents Boekingen Tijdstempel Updater plugin
  3. Inloggen op uw WordPress Admin Dashboard
  4. Ga naar Plugins > Nieuw toevoegen in het hoofdmenu
  5. uploaden het zip-bestand van de plugin
  6. Klik op Plugins in het hoofdmenu
  7. Zoek de plugin en klik op Activeer
  8. Ga naar FooEvents Boekingen Tijdstempel Updater in het hoofdmenu
  9. Screenshot 2022 08 30 om 10.54.40In dit scherm kun je het aangepaste veld timestamp toevoegen dat kan worden gebruikt om de tickets te filteren op boekingsdatum. Standaard wordt het FooEvents Boekingen Tijdstempel Updater zal 100 orders per keer bijwerken. Dit is een veilige limiet en zou slechts een seconde in beslag mogen nemen. Afhankelijk van de grootte van je database en de capaciteit van je server, kun je de hoeveelheid naar behoefte aanpassen.
  10. Zodra u het gewenste bedrag hebt ingesteld, klikt u op de knop Updater uitvoeren knop. De FooEvents Boekingen Tijdstempel Updater plugin zal dan het opgegeven aantal tickets bijwerken.
  11. Screenshot 2022 08 30 om 10.55.18Nadat elke batch is voltooid, gaat u verder met het uitvoeren van het updateprogramma door te klikken op de knop Updater uitvoeren knop totdat er geen tickets meer zijn die moeten worden bijgewerkt.
  12. Screenshot 2022 08 30 om 10.56.16Als er nul tickets overblijven, verwijder dan de FooEvents Boekingen Tijdstempel Updater plugin door te gaan naar Plugins in het hoofdmenu en vervolgens het deactiveren en verwijderen van de FooEvents Boekingen Tijdstempel Updater plugin.

Alle tickets die eerder nog niet het aangepaste veld met tijdstempel hadden, moeten nu dit veld bevatten en weergeven bij het filteren van boekingen op datum.