1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Installatie
  6. /

FooEvents plugins installeren

Raadpleeg eerst onze minimumvereisten

Als je een bestaande WordPress site hebt en je wilt FooEvents installeren, dan is de eenvoudigste methode om de FooEvents plugins te installeren het gebruik van de WordPress Admin Area. Zorg ervoor dat u al hebt geïnstalleerd WooCommerce.

1. Zorg ervoor dat WordPress en WooCommerce zijn geïnstalleerd (zie vereisten hierboven).
  2. Downloaden de relevante FooEvents invoegtoepassing van FooEvents.com
  3. Inloggen op uw WordPress Beheersgebied
  4. Ga naar Plugins > Nieuwe plug-in toevoegen in het hoofdmenu
  5. Klik op de Plugin uploaden knop
  6. Blader door en selecteer de zip-bestanden die je bij stap 2 hebt gedownload
  7. Klik op de Nu installeren knop
  8. Klik op Plugins in het hoofdmenu
  9. Zoek de plugin en activeren het
  10. Gefeliciteerd! De plugin is nu geïnstalleerd en klaar om te worden geconfigureerd voor uw evenement

Je kunt ook het ZIP-bestand van de plugin uploaden via een FTP-cliënt zoals FileZilla naar de volgende locatie op uw webserver: /wp-content/plugins/. U gaat dan verder met Stap #6 zoals hierboven beschreven.