1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Mijn account
  6. /

Upgrades en downgrades

BELANGRIJK: Deze optie is momenteel uitgeschakeld. Als je je licentie wilt upgraden of downgraden, dien dan een verzoek in en ons team zal je graag helpen. Aanvraag indienen →

U kunt upgraden of downgraden een actieve FooEvents-licentie rechtstreeks van de FooEvents Account pagina. Upgrades worden geprovalueerd op basis van de oorspronkelijke aankoopdatum en het reeds betaalde bedrag, terwijl downgrades niet worden geprovalueerd maar wel van invloed zijn op verlengingen.

Hier zijn de instructies om dit te doen:

1. Log in op uw FooEvents Account

2. Klik op Abonnementen in het linker navigatiemenu
3. Klik op Bekijk naast het abonnement dat u wilt wijzigen

Abonnement Upgrade Screenshot

4. Klik op de Upgraden of downgraden link onder het product

Abonnement Upgrade Schermafbeelding 2
5. Selecteer het product of de producten die u wilt schakel en klik op de In winkelwagen knop onder aan de pagina

Screenshot Abonnementsschakelaar
6. Voer alle relevante coupons in en vul de standaard in. afrekenen

Uw nieuwe FooEvents-licentie en het abonnement wordt actief zodra het betalingsproces is voltooid en je hebt onmiddellijk toegang tot alle nieuwe plugins uit de Downloads pagina.

Als de optie om te Upgraden of Downgraden niet beschikbaar is voor je abonnement of als je problemen ondervindt met dit proces, doe dan het volgende contact opnemen met ons.