1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Evenementen
  6. /

Evenement Rapporten

FooEvents Rapporten is een rapportagemiddel dat is opgenomen in de FooEvents voor WooCommerce plugin. Het doel is om organisatoren van evenementen te helpen een beter inzicht te krijgen in hun ticketverkoop en publiek. De plugin bevat opties voor het bekijken van evenementopbrengsten, verkochte tickets, bezoekerscheck-ins en beschikbare tickets, waardoor je een goed beeld krijgt van de prestaties van het evenement.

De meldt sectie bestaat uit twee gebieden:
1) Evenement Lijst
2) Evenement Rapport

Evenement Lijst

Ga naar je WordPress Beheersgebied > FooEvents > Rapporten

fooevents meldingen listing help 1

Het gebeurtenissenlijstscherm bevat alle WooCommerce-producten die de evenementproduct functionaliteit ingeschakeld:

Screenshot 2022 02 22 om 10.19.26

Vanuit dit scherm kunt u een gebeurtenissenrapport bekijken door op de knop evenementtitel. U kunt tickets voor het evenement bekijken door op de knop aantal verkochte tickets voor een specifieke gebeurtenis en u kunt de details van de ventilatieopeningen bewerken door de optie Bewerk optie.

Evenement Rapport

Als u een gebeurtenissenrapport wilt bekijken, gaat u naar uw WordPress Beheersgebied > FooEvents > Rapporten > Evenement

Rapport Rapport testgebeurtenis weergeven

Bekijk kaartverkoop en check-ins voor deelnemers gebaseerd op aanpasbare datumbereiken.

. U kunt tickets voor een specifiek evenement bekijken door de Bekijk ticket link of de ticketaantal.

Let op:
Vanaf FooEvents voor WooCommerce versie 1.11.0Bij het inchecken van een deelnemer wordt de tijd van inchecken opgeslagen in je database. Dit is een nieuwe functie en daarom worden in de grafieken alleen de incheckgegevens van deelnemers weergegeven vanaf het moment dat FooEvents is bijgewerkt voor WooCommerce versie 1.11.0.

FooEvents Rapporten biedt momenteel geen exportoptie, maar je kunt wel een CSV-lijst van alle aanwezigen voor een specifiek evenement exporteren via het menu Tabblad Productgegevens gebeurtenis. Volg deze instructies om dit te doen.